Mancarica de mazare cu spätzle

de Corinuta in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 7835 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am spus cat de mult imi place mazarea, as face in fiecare saptamana. Din fericire nu fac atat de des :D De data asta am incercat o combinatie cu spätzle care unii zic ca sunt paste, eu zic ca seamana cu galustele, oricum foaaaaarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 400 g spätzle
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 morcovi
  • 1 legatura marar
  • sare,piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu spätzle:

Ceapa, ardeiul si morcovii se curata se spala si se toaca, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o cratita incapatoare. Dupa 4-5 minute se adauga mazarea si apa calda cat sa o acopere, cam 1,5-2 litri. 

Cand incepe sa fiarba se adauga si spätzle si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Se toaca mararul si se adauga chiar la sfarsit. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Foarte rapid si gustos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la mancarica si 2 rosii bine coapte, decojite si tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu spätzle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Corinuta 1

01.09.2013, 21:06

Multumesc Lia, asa imi plac mie mancarurile cat mai simple

Corinuta 1

01.09.2013, 21:08

Karla

Rahela Velicu 1

17.07.2021, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati si oua