Marar cu sare pt iarna

de mihaelaM in Conserve, 8 Iun 2011 | 14715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • sare
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar cu sare pt iarna:

Mararul il adunam de pe crengute,apoi il spalam bine si il lasam sa se scurga bine.

Dupa ce mararul s-a scurs bine punem la borcane,punem un rand de marar ,apoi sare si iar un rand marar si sare pana umplem borcanul.

Lasam asa pana a doua zi ca se lasa,apoi competam cu marar si sare.Punem capacul si pastram borcanele la rece.

Iarna cand il folosim il scoatem si il tinem cam 1 in apa ,abia apoi il putem taia si folosi la mancare. Bafta!!!

TIPS-URI

1

daca nu-l tineti in sare o ora sa nu mai puneti sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar cu sare pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.06.2011, 11:43

Ce gospodina adevarat!!!!!!!

mihaelaM 1

07.07.2011, 13:12

multumesc Ionela

Mitinita 1

13.08.2011, 17:14

la rece la frigider sau la camara?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului