Mazare Cu Carnati Vegetali

de hollye in Mancaruri de post, 15 Noi 2016 | 3172 vizualizari

 

A inceput Postul Nasterii Domnului. Postul este folosit de mii de ani ca medalitate curativă de vindecare, care acționează atât la nivel fizic cât și la nivel mental sau emoțional.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare
  • 200 g carnați vegetali afumați de la AIVIA
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi mici
  • 1/2 ardei kapia
  • 250 gr rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei, marar verde, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare Cu Carnati Vegetali:

Scoatem cărnații din punga de plastic și îi tăiem rondele. Într-o cratițâ încingem uleiul și rumenim ușor bucatile de cârnat. Îi lasăm deoparte...

În altă cratiță calim ceapa până își schimbă culoarea. Adaugam apoi morcovul și ardeiul. Acoperim toate ingredientele cu apă, condimentăm cu putina sare și piper. Cînd legumele sunt gata adaugăm mazărea si boiaua dulce. Dacă a scăzut foarte mult apa mai adăugăm niște apă fierbinte. Roșiile le dăm prin blender și le adăugăm împreună cu pasta de tomate, după ce mazărea a dat în câteva clocote. Mai lăsăm 2 minute apoi adăugăm cârnații. După încă 2 minute tragem cratița deoparte și adăugăm verdeața.
Să aveți poftă!

TIPS-URI

1

se poate folosi atat mazare congelata cat si la borcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Carnati Vegetali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasolica manastireasca