Mazare cu galuste de faina

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 21 Oct 2015 | 11916 vizualizari

 

O mancare foarte, foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 900 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 5 linguri ulei vegetal
  • 1 cana de pasta de rosii( preferabil de casa)
  • 5 cani de apa
  • 4 foi de dafin maricele
  • sare
  • piper

Galustele de faina:

  • o canita de apa( 150 ml)
  • 2 oua
  • faina
  • sare un praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu galuste de faina:

Ceapa pe care am presarat un praf de sare, se caleste inabusit in 5 linguri ulei, se adauga si mazarea congelata se mai tine putin pe foc impreuna cu ceapa amestecand bine, apoi se adauga cinci cani de apa si se lasa sa fiarba.

Se pregateste compozitia pentru galuste:se amesteca ouale cu sarea, o parte de apa, o parte de faina si tot asa pana se ingroasa ca o smantana mai grosuta.

Se ia capacul de pe mazare si se pun cu lingura galustele.

Cand mazarea si galustele au  fiert se amesteca cu pasta de rosii si se pune putin capacul sa dea cateva clocote. E momentul sa potrivim gustul de sare, foi de dafin  si piper si putem opri focul.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Gicuta 1

22.10.2015, 15:10

Si cu castraveti murati....

Catalina L 1

22.10.2015, 20:41

buna tare

RuxyRux 1

22.10.2015, 21:20

Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu seminte