Mazăre cu ou şi cârnaţi

de botcrina in Mancaruri de legume, 1 Feb 2012 | 3740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă de mazăre
  • 2 cârnaţi de casă  afumaţi
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapă mare
  • 4 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri făină
  • 100 ml apă
  • 4 ouă
  • frunze uscate de pătrunjel
  • sare, piper după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre cu ou şi cârnaţi:

Punem ulei într-o tigaie să se încălzească, după care tăiem ceapa cubuleţe mici şi o călim. Separat amestecăm făina cu pasta de tomate şi apa şi le turnăm peste ceapă.

Dacă este necesar mai punem puţină apă şi lăsăm până aproape fierbe, apoi adăugăm mazărea. Prăjim cârnaţii şi facem ouăle ochiuri.

Aranjăm mazărea pe o farfurie şi ornăm cu oule ochiuri şi cârnaţii, câte un ou pe fiecare farfurie.

Se poate servi cu murături, de care doriţi.

 Nouă ne place tare mult servită alături de castraveţi muraţi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazăre cu ou şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu bacon