Mic dejun cu iaurt si fructe

de Merisor in Mancare copii, 1 Iul 2013 | 5676 vizualizari

 

Poate fi servit si ca mic dejun, dar si ca desert, eu l-am pregatit ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 8-10 caise
  • 4 piscoturi
  • 4 linguri jeleu de cirese/visine
  • 8 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu iaurt si fructe:

Aveam niste caise cu care trebuia sa fac neaparat ceva ca altfel se inmuiau, asa ca le-am pregatit la micul dejun. Pentru ca si iaurtul si caisele au fost cam acrisoare, am adaugat si niste jeleu de cirese.

Am pus pe fundul paharelor cate un sfert de piscot si am adaugat cate doua linguri de iaurt peste ele.

Bananele decojite le-am trecut prin blender si le-am adaugat peste iaurt, apoi am pus putin jeleu.

Deasupra bananelor am pus caisele trecute si ele prin blender, am infipt in ele  restul piscoturilor si am adaugat jeleul ramas.

Eu am spart si samburii caiselor si i-am adaugat peste fructe.

A fost foarte buna aceasta combinatie de iaurt cu fructe!

TIPS-URI

1

Se poate adauga in loc de jeleu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu iaurt si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sim0na 1

01.07.2013, 13:58

maine dimineata la tine vin! da` pana la urma merge si un desert acum, nu?!

Merisor 1

01.07.2013, 14:03

Simona, sigur ca merge si ca desert, racoros fiind

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:08

Ce frumos arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta