Mic dejun Superfood

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 2113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 1 cartof dulce mini
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1/4 avocado
  • ulei de cocos
  • 4 tulipini sparanghel verde
  • ulei de masline extra virgin
  • suc de lamaie
  • piper
  • o mana mix frunze de salata
  • semintele de la 1/2 rodie
  • coacaze rosii
  • 1/4 castravete
  • mix de uleiuri (eu a folosit floarea soarelui cu in si rapita)
  • sare celtica cu ierburi aromate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun Superfood:

Se taie dovlecelul si cartoful dulce foarte fin, folosind o mandolina. Se feliaza usturoiul in felii subtiri. 

Se incalzeste putin ulei de cocos intr-o tigaie la foc mediu spre mare si se adauga usturoiul, dovlecelul si cartoful dulce. Se soteaza pana se inmoaie 6-7 minute, in functie de grosimea feliilor. 

Se muta legumele spre marginea superioara a tigaii. In partea inferioara se adauga putin ulei de cocos si 1 ou. Cu o spatula se rup bucati din ou, in timp ce acesta se gateste pentru a obtine fasii lungi de ou. Se amesteca cu legumele si se adauga sare celtica si piper. 

Se taie avocadoul felii si castravetele bucati mici. 

Se fierbe sparanghelul 4 minute, in apa cu sare. Se clateste sub jet de apa rece si se presara cu sare si ulei de masline.

Se amesteca salata cu semintele de rodie si castravetele si se stropeste cu suc de lamaie si ulei de masline extra virgin.

Se transfera legumele pe farfurie, iar deasupra se aseaza felii de avocado. Se serveste cu salata si coacaze rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Superfood" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:58

Asta-i o minunatie!

anca_rm 1

03.05.2016, 10:55

ce bunatati ai pus acolo in farfurie

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:24

super gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume