Mille Feuille cu miez de lapte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2013 | 2340 vizualizari

 

o portie de sanatate....

 

INGREDIENTE

  • 2 portii miez de lapte cu sare
  • 1 rosie
  • 3 ardei grasi diferit colorati
  • 2-3 linguri ulei de porumb
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mille Feuille cu miez de lapte:

Spalam ardeii si rosia, le taiem rondele.

Miezul de lapte se scurge de zer si se taie rondele.

Asezam o felie de rosie, apoi una de miez de lapte, una de ardei, alt miez de lapte, din nou ardei (dar de alta culoare), iar miez de lapte ... in acest mod cladim un turnulet cat sa nu se prabuseasca, presaram sare, piper si busuioc verde, stropim cu ulei de porumb si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mille Feuille cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv