Minestroni

de aziz in Supe, 10 Mar 2011 | 5692 vizualizari

 

o supica de origine italiana cu foarte multe legume, paste sau orez ,cu sau fara carne dupa preferinta....

 

INGREDIENTE

  • un morcov
  • o ceapa
  • un dovleac
  • un ardei gras rosu sau cite jumatate de mai multe culori
  • un castravete
  • bete de telina
  • citeva frunze varza chinezeasca(poate fi spanac )
  • citeva rosii decojite sau jumatate de cutie rosii in sos tomat
  • brocoli citeva buchetele
  • conopida citeva buchetele
  • patrunjel verde
  • o mina de fasole pastaii
  • 2-3 catei de usturoi
  • citeva linguri pasta de tomate
  • o crenguta cimbru
  • o lingura oregano
  • 1,5 litru supa de legume sau apa si adaugati supa instant,sau supa de pasare sau vita
  • sare piper
  • jumatate pachet spaghete,pot fi orice paste sau poate fi orez
  • jumatate cescuta de cafea cu ulei poate fi de masline sau orice va place
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestroni:

se taie legumele in cubulete destul de maricele ,se incalzeste uleiul si se adauga legumele in functie de cit de tari sint se astfel ceapa cu usturoiul lasam un minut adaugam morcovul si ardeiul ,apoi telina si restul fiecare la interval de un minut. Se pune capacul ,focul este la mic si se lasa totul la innabusit cam 20 minute .

Supa sau apa trebuie sa fie fierbinti cind le adaugam legumelor. Cind legumele sint patrunse adaugam apa (asta am pus eu)supa instant cimbrul,oregano sare piper dupa gust pasta de tomate si am lasat pina a inceput sa clocoteasca si am adaugat spaghetele. Acum spaghetele le puteti lasa sa fiarba cit doriti insa cel mai bine vor iesi asa cum scrie pe pachet. Astfel vom obtine o supica cu foarte multe legume si spaghete cine vrea poate adauga carne ,noua insa ne place fara.

Pofta buna sint convinsa ca o sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestroni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci