Mini pizza din foietaj

de stefy_a in Pizza, 14 Mar 2017 | 2206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 6 feliute muschi de porc afumat
  • 50 g mozzarella sau cascaval facuta bucati
  • 10 ciuperci feliate de la borcan
  • 30 g boabe de porumb
  • cateva masline feliate (eu am folosit masline verzi)
  • 4 linguri sos de roşii
  • oregano
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza din foietaj:

Fiecare foaie se imparte in doua dreptunghiuri, si apoi, din fiecare foaie, se taie margini de circa 1 cm grosime cu care se inconjoara marginile dreptungiurilor – pentru a „crea” o bordura pentru ingrediente.

Se asaza dreptunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se unge fiecare dreptunghi cu sosul de rosii, amestecat in prealabil, cu putin oregano si sare.
Se adauga apoi, cate putin din fiecare ingredient si se da tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C. Se lasa circa 25 de minute, pana se rumenesc usor.

mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza marinara