Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Sosuri, 11 Apr 2012 | 9503 vizualizari
Cris2711 1
ce imi place,am mancat si noi sambata la gratar de ne-au bubuit urechile
Bya Ralu 1
ce-mi place:
Lau 1
place
oana_pisicutza16 1
interesant, nu am pus niciodata vin la mujdei
Panacris 1
Oana, vinul ii da o aroma deosebita! Atentie soferilor! Nu stiu daca se va reflecta in fiola.......
adry88 1
foarte interesant trebuie sa incerc
Recomand cu incredere!
MotanLaOale 1
deyutzky 1
Bucataras 1
wow, n-am pus niciodata vin, am sa incerc!
Sim0na 1
Cu vin nu am incercat!
iry-gabriela 1
usturoi nu mananc dar il prepar pt altiiiii
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!