Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt

de Spiridus in Porc, 8 Mar 2018 | 2326 vizualizari

 

Ingredientul secret este mereu "iubirea "! Dragostea de a gati si iubirea de a servi!

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc afumat
  • Slanina de porc cu sunca (de casa)
  • 8 cartofi
  • 4 linguri ulei
  • Boia de ardei dulce (cantitate dupa preferinta)
  • Boia de ardei iute(cantitate dupa preferinta)
  • 2 lingurite de piper negru macinat
  • 1 ceapa
  • Cimbru (cantitate dupa preferinta)
  • Greek yoghurt
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt:

Asezam slanina intr-o tava rotunda, pe marginile tavei, muschiul il taiem felii si il asezam pe centrul tavei.

Condimentam muschiul si slanina cu piper si cimbru.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari.

Ii punem intr-un bol mai mare si condimentam cu ulei, piper, boia dulce&iute, are si cimbru.

Cartofii ii asezam peste muschiul de porc si ceapa taiata felii peste tot.

Invelim tava cu folie de aluminiu, apoi punem in cuptorul preincalzit la 240 de grade C, timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute descoperim tava si lasam inca 5-7 minute pentru a se rumeni frumos la 200 de grade C. (Slanina la noi de obicei nu se mananca, am pus-o doar ca sa dea gust preparatului).
La ornat am pus iaurt natural ( Greek yoghurt), ardei rosu murat si frunze de patrunjel.

Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de spanac cu chiftelute si cartofi