Muschiulet de porc cu verdeturi

de katty in Porc, 12 Noi 2014 | 6116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 legatura marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita zahar
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 kg cartofi noi mai mici
  • 1 lingura ulei de masline
  • 20 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu verdeturi:

Tocam mararul , patrunjelul  si usturoiul fin  si le amestecam cu sare , piper , mustar si ou .Omogenizam bine compozitia . 

Spalam muschiuletul , il curatam bine de piei , il tamponam cu servetele absorbante si il ''imbracam'' in amestecul de verdeturi .Asezam muschiul intr-o tava  , il stropim cu ulei si il dam la cuptor la foc potrivit ,pana crusta incepe sa se lege .

Mixam rosiile din conserva , le amestecam cu boiaua iute , sare , piper , zahar.Scoatem muschiul si turnam rosiile de jur imprejurul lui . Punem foile de dafin si dam tava la cuptor pana scade sosul .

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu putina sare pentru 10 minute . Ii curatam  de coaja , ii taiem in jumatati sau ii lasam asa daca sunt mici si ii tragem intr-o tigaie pentru cateva minute in unt si ulei de masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci