Negresa cu fructe tropicale!

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Feb 2012 | 5580 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pentru cei care tin post!!! Reteta este adaptata din Cilk ptr femei, nr.99!

 

INGREDIENTE

  • apa 2 1/2 cani
  • ulei de floarea soarelui 1/2 cana
  • zahar tos1 1/2 cani
  • faina alba de grau 3 cani
  • esenta de rom 1 fiola
  • esenta de lamaie 1 fiola
  • cacao pudra 3 linguri
  • nuca macinata 200 g.
  • sare iodata
  • parf de copt 2 plicuri
  • fructe  tropicale confiate (papaya, banane, ananas, stafide, cocos, etc. ) 250 g.
  • zahar pudra 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu fructe tropicale!:

Intr/un vas se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, praful de cacao si zaharul. Se adauga esentele, faina, nuca macinata si praful de copt si se omogenizeaza foarte bine. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament se rastoarna compozitia de mai sus, se presara fructele confiate si se da la cuptor ptr cca. 45 de minute la foc potrivit. Dupa ce trece testul cu scobitoarea se scoate din cuptor si se presara deasupra zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu fructe tropicale!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post