Omleta a la Puiu

de nyana in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2009 | 3676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica(2 fire de ceapa verde)
  • 5 ciuperci din conserva tocate marunt
  • o felie de de 1 cm  grosime  de muschi azuga
  • cascaval ras
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta a la Puiu:

Se bat ouale  cu sare si piper. Se caleste ceapa in putin ulei apoi ciupercile si si bucatile de muschi azuga, si la sfarsit se calesc ardeiul rosu taiat fasii mai mari. Cand sunt toate bine calite se pun ouale batute si se intoarce  omleta pe ambele parti pt a se coace bine . La sfarsit se pune cascavalul ras  si se acopera cu un capac 5 minute.  POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta a la Puiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:04

maxi omleta , arata foarte bine

crisad 1

20.12.2009, 12:10

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi