Omleta cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 27888 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult leurda!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50g bacon
  • 50g cascaval
  • 2 linguri lapte
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda:

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras.

Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca.

Baconul se taie felii subtiri si potrivite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste baconul 4-5 minute pe ambele parti.

Se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.

Se adauga si leurda si se caleste un minut.

Se toarna si ouale cu cascaval si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte.

Se intoarce si pe partea cealalta sa se prajeasca.

Cand este gata se ruleaza si se portioneaza.

Se serveste cu ceapa verde, rosii si castraveti dupa dorinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon