Omleta cu mazare la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 3772 vizualizari

 

O reteta pentru un mic dejun de duminica sau o idee de aperitiv cum a fost in cazul meu.
Nu este mult de munca iar rezultatul este unul delicios.
Puteti pune in compozitie orice legume doriti.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 fir carnat
  • 5 ciuperci
  • ceapa verde
  • 1 conserva mazare
  • 1 lingura ulei
  • sare,piper,patrunjel uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare la cuptor:

Taiem ceapa verde marunt,ciupercile si carnatul feliute si le calim intr-o lingura de ulei. Lasam compozitia de mai sus sa se racoreasca usor. Condimentam cu sare,piper si patrunjel uscat dupa gust. Separam ouale,galbenusurile  le amestecam cu compozitia de mai sus impreuna cu mazarea strecurata. Albusurile le batem spuma,le adaugam peste amestecul de legume si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus. Turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute pana incepe sa se rumeneasca usor. O lasam la racit dupa care o taiem si o servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

14.02.2013, 18:19

Sim0na 1

14.02.2013, 19:28

Tare mult imi plac omletele

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Grisine invelite in prosciutto