Omleta cu spanac

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 8180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva frunze de spanac
  • 3 oua
  • jumatate de cescuta de lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval
  • sare,
  • usturoi granulat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Spanacul se spala, se taie fasii si se pune la calit in putin ulei.

Ouale le batem cu laptele, cascavalul si faina.

Punem compozitia rezultata peste spanac si lasam la foc mic circa 3-4 minute, dupa care o intoarcem pe partea cealalta si lasam inca 3-4 minute,

Este o minunatie de omleta.Poate fi servita la orice masa a zilei :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun copios