Omleta cu tortelloni

de MotanLaOale in Tortellini, 19 Mai 2015 | 6121 vizualizari

 

Am vazut ideea si mi-a placut. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g tortelloni cu prosciutto
  • 4 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu tortelloni:

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs.

Ceapa se curata si se toaca rondele.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.

Se pun si tortelloni si se mai calesc 4-5 minute.

Se lasa la racit.

Se amesteca ouale intr-un castron cu sare si piper.

Se adauga mararul si se amesteca bine.

Se adauga 100g cascaval Delaco taiat cubulete si tortelloni cu ceapa si se amesteca.

Intr-o forma unsa cu unt se pune amestecul si se introduce in cuptor pentru 20 minute.

Se scoate si se rade pe deasupra cascaval Delaco.

Se introduce din nou in cuptor pentru 10 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

In loc de marar se poate pune patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu tortelloni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci