Omleta pizza

de lili in Pizza, 19 Dec 2010 | 5963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 lingura smantana
  • ulei
  • vegeta
  • sare
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • 2 rosii si un ardei   proaspete sau  din borcan 
  • 6-8 masline
  • cateva felii de carnat
  • 1 lingura de patrunjel taiat marunt
  • cascaval ras 



Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pizza:

-se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardei iute, vegeta si sare.

- se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in ulei sau unt si se da focul incet ca sa adaugam celelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza maslinele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.

- intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de ulei sau unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti  pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.

-puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa