Orez Basmati cu patrunjel

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2013 | 3575 vizualizari

COMENTARII (19)

portiadelumina 1

15.06.2013, 22:37

Ani de zile nu am mâncat orez (şi se vede la siluetă) )pentru că foarte mulţi ani am mâncat orezul (balast) din cantinele şcolii. Abia de câţiva ani am început să mănânc din nou, acasă de cele mai multe ori.
Văd în ingrediente şi ulei de orez
Zic doar

Corinuta 1

15.06.2013, 22:37

place orezul basmati, e super!

RuxyRux 1

15.06.2013, 22:38

Uleiul de orez merge perfect la prepararea orezului...dar tot atat de bine merge si untul ...cat despre silueta...sa stii ca nu ingrasa...sa ne uitam la chinezi , multumesc!

Mitinita 1

15.06.2013, 22:39

si la noi are mare cautare basmatiul

marianascarlat 1

15.06.2013, 22:43

RuxyRux 1

15.06.2013, 22:43

Daaaaa....e minunat! Mie imi place mult parfumul lui...iar in combinatie cu patrunjel...e wowww!

Mitinita 1

15.06.2013, 22:47

Uite cum imi place mie http://www.bucataras.ro/retete/sabzi-polou-orez-iranian-verde-cu-ierburi-17104.html. Pe atunci inca nu se gasea la noi basmati,acum au adus la Kaufland

Valclaudia 1

15.06.2013, 22:49

ce culori minunate!

RuxyRux 1

15.06.2013, 23:07

alilianaa 1

15.06.2013, 23:09

Imi place mult!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 23:11

Bya Ralu 1

15.06.2013, 23:17

yammy

RuxyRux 1

15.06.2013, 23:28

Multumesc

Merisor 1

16.06.2013, 08:50

Ce bine arata! Ador mancarurile cu multa verdeata, iar patrunjelul e preferatul meu!

_Alina_ 1

16.06.2013, 09:12

Delicios!

Geanina87 1

16.06.2013, 11:00

Rocsi 1

16.06.2013, 11:20

Bun bun!!!

mirela0911 1

16.06.2013, 13:15

bun bun!

RuxyRux 1

19.06.2013, 10:40

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane