Orez cu creveti si flori de dovlecel

de lilik in Fructe de mare, 13 Sep 2010 | 4257 vizualizari

 

se face f repede si e chiar f gustos...

 

INGREDIENTE

  • 5 creveti
  • 1 ceapa mica
  • orez(la ochi)
  • 6-7 flori de dovlecel
  • sare,piper,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si flori de dovlecel:

Se curata ceapa si se pune la calit. Intre timp curatam si spalam florile si crevetii, dupa care le tocam. Lasam un crevet intreg ca sa  dea gust. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca punem crevetii si florile de dovlecel si lasam putin, apoi adaugam orezul spalat. Amestecam si apoi adaugam apa cat sa-i acopere, sare si piper dupa gust. Amestecam din cand in cand si controlam sa nu scada apa, daca e nevoie mai punem. Cand orezul e fiert dam deoparte si punem in farfurii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si flori de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

13.09.2010, 14:43

lilik 1

13.09.2010, 15:01

merci corinutza

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:31

Pentru mine este o reteta exotica , o pun la favorite pe anul viitor cand o sa amiarasi flori de dovlecel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce