Orez '' Cu gust de primavara''

de Adele in Mancaruri de legume, 22 Mai 2014 | 2842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 1 ceapa verde
  • 50 gr sunca presata
  • 1 ou.
  • 50 ml vin alb.
  • 100 gr mazare.
  • 1 cub delicat.
  • 3 linguri ulei.
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez '' Cu gust de primavara'':

Intr-o oala punem la calit ceapa tocata marunt  si sunca presata si le calim pentru un minut ,dupa care adaugam  mazarea si orezul si le tostam bine.Dupa care turnam vinul alb si lasam sa se evaporeze bine .Acoperim cu apa si punem cubul de delicat.Lasam la fiert pentru 10-15 minute ,din cand in cand ne uitam sa vadem daca mai are nevoie de apa.

Intr-o tigaie pregatim oul ,il batem bine si il amestecam diret in tigaie  ,(punand un pic de sare ,)pana devine bucati.In cateva minute se va coace dupa care il lasam deoparte.

Cand orezul a fiert si a devenit cremos ,il dam la o parte, adaugam sare,piper si curry dupa gust si punem oul ,amestecam bine si il lasam la racit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez '' Cu gust de primavara''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la cuptor