Orez la multicooker

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 7583 vizualizari

 

a iesit super super bun

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 2 cani jumate de apa(merg cam 3)
  • vegeta/piper/ghimbir praf
  • 2 linguri de sos de la pregatirea carnii(optional)
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez la multicooker:

Orezul l-am pus intr-o sita si l-am clatit sub jet de apa rece.

Se pune in vasul de la multicooker, punem condimentele si sosul format de la prajirea carnii (este optional, eu am pus pentru ai da un gust mai bun), punem apa cat sa acopere orezul (cam 2 cani jumatate), inchidem capacul, setam functia Boil, lasam cam 10 minute,amestecam, mai punem putina apa daca mai este nevoie si mai lasam 5 minute.

Se serveste ca garnitura sau poate fi cina sau pranzul perfect.

Se presara patrunjel prospat.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez negru prăjit cu ou