Orez sarbesc

de ana in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 24423 vizualizari

 

Este un orez rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 2 ardei ,unul rosu unul verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pahar cu orez
  • 2 pulpe de pui(optional)
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • 3 pahare cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

Spalam legumele si le taiem cubulete,apoi intr-o tigaie incingem uleiul si punem intai ceapa la calit apoi adaugam morcovul , ardeiul le lasam cam 3 minute , la sfarsit adaugam rosiile ,asezonam cu sare si le lasam pe foc 1 minut amestecand usor fara a le strivi .Orezul il spalam bine si asamblam intr-o tava .am aranjat in coloane alternand orezul cu legumele .Un rand cu legume unul cu orez.Deasupra am pus bucati de carne si am turnat usor apa ca sa nu stric modelul :D.

Am pus la cuptor(cuptorul incins in prealabil) pentru 40 de minute.(Depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi manastiresti (de post)