Ostropel de pui

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 9824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui taiat bucati
  • sare, piper, boia iute, usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • o cescuta mica de apa
  • cimbru (neaparat, nu-mi pot imagina reteta fara cimbru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade toata apa.

Servim cu mamaliguta si mult usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:49

Da, am vazut foarte multe retete de ostropel cu sos de rosii, dar eu sunt obisnuita cu reteta aceasta pe care o facea mama.
Cand am avut o prietena in vizita si am gatit impreuna ostropel nu intelegeam ce vrea sa faca cu sosul de rosii...am intrebat-o de mai multe ori daca stie reteta )
Sa incercati si varianta aceasta sa vedeti daca va place!

Teo 1

15.02.2010, 21:47

ne place sigur!

Rocsi 1

16.02.2010, 15:43

si eu fac dar pun si o ceapa mik si un morcov taiat rondele si sos de tomate....se poate face in fel si fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu sos de legume