Ou prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 24 Ian 2014 | 5171 vizualizari

 

Pentru ca Rebeca nu mai accepta de mult galbenusul fiert, si cum ii place mult ardeiul gras rosu, incerc sa i le pregatesc in diferite combinatii! In mod special, copt, cu branza de oaie sau cascaval, cu patrunjel sau marar, ceapa verde sau orice altceva, potrivit pentru varsta ei. Chiar daca uneori adaug si putin ulei, in cele mai multe cazuri oul se coace, inabusit pe ochiul aragazului, sau in voie, la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de tara
  • o felie de cascaval
  • ardei gras (o felie taiata in rondel)
  • o lingurita de patrunjel tocat marunt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou prajit:

Asezam rondelul de ardei intr-o tigaie in care am adaugat putin ulei. Spargem oul in mijlocul rondelului de ardei, presaram patrunjelul tocat si lasam sa se coaca la foc mic (tigaia sa fie acoperita cu un capac). Cand galbenusul este aproape copt adaugam si cascavalul si mai lasam 1-2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

24.01.2014, 22:35

Esti draguta, Cris! Multumesc!

Cum in ultimul timp, nu a fost totul roz, nici retetele mele nu s-au bucurat de prea mare succes. Uite ca se fac aproape 2 luni de cand mi-a pierit cheful de toate,,, am mai adunat cateva retete, pe parcurs, in special cele pregatite pentru BBk, cele pentru noi au ramas doar in faza de poze intermediare pentru ca in afara starii mele, a avut o parte de vina si aparatul foto sau incarcatorul pentru acumulatori,,, nu stiu, cert este ca fac o poza-doua si apoi se descarca. Iti piere tot!

Rocsi 1

24.01.2014, 22:54

Ce faine

Dya Daniela Andrei 1

24.01.2014, 22:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun pentru mofturosi