Oua de gasca umplute

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 5528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de gasca+2 oua de gaina pentru maioneza
  • 200 gr pateu de porc
  • jumate de ceapa
  • maioneza
  • sare,piper
  • Pentru ornat:
  • rosii
  • ardei rosu
  • castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de gasca umplute:

Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca.

Dupa  20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se racesc se curata si mult mai usor de coaja. Dupa ce s-au racit curatam ouale si le taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit. Scoatem galbenusrile si le punem intr-un castron.

Cu ajutorul unei furculite pasam galbenusrile apoi adaugam pateul, razuim prin razatoare ceapa si o lingura de maioneza dupa care mixam cu mixerul pana obtinem o pasta si punem sare si piper dupa gust.Cu aceasta pasta umplem albusurile si le ornam.

Dupa ce le-am ornat, am pus intr-un platou maioneza pregatita (2 galbenusuri de ou,mustar si ulei) dupa care asezam ouale.Apoi se pun la frigider pentru minim o ora si apoi se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de gasca umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

aalliinnaa07 1

10.05.2012, 12:23

eu am avut cateva oua de gasca si nu stiam ce sa fac cu eleapoi mi-a venit ideea sa fac oua umplute
ma bucur ca va place

cocolina 1

10.05.2012, 21:42

foarte bune imi plac

mamaieelena 1

11.05.2012, 10:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci