Oua de vara

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 2590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • un catel usturoi
  • 200gr. dovlecei
  • condimente
  • 200 gr. rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de vara:

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga dovleceii taiati cubulete.

Se prajesc 5 minute, amestecand des, pana incep sa se inmoaie, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete si usturoiul zdrobit. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Se fac doua adancituri unde se adauga ouale si se lasa timp de 5 minute cu un capac acoperit.

Pofta buna! Se servesc cu felii de paine calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de vara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

03.08.2014, 12:09

foarte gustos

Ina 1

03.08.2014, 12:31

o alternativa la tortilla

Panacris 1

13.08.2014, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baba Ganoush ( salata de vinete )