Oua in chifla

de Bucataras Diana in Sandvisuri, 9 Noi 2016 | 3937 vizualizari

 

Piticul meu le adora. Putem folosi cam orice mezel si orice telemea/cascaval avem prin frigider. Chiflele au fost cam rumenite, de data asta, si la cuptor s-au rumenit si mai tare.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle;
  • 2 oua;
  • 4 felii de bacon crud-uscat;
  • 2 felii cascaval afumat;
  • 2 rondele de ardei gras;
  • cateva rondele de praz.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Tapetam o tava cu hartie de copt. Decupam un capac chiflelor, le scoatem miezul si le asezam in tava. Punem 2 felii de bacon in scobitura si le apasam un pic, apoi punem o felie de cascaval. Spargem oul si il punem peste cascaval, peste ou punem o rondea de ardei si cateva rondele de praz. Dam la cuptor preincalzit si tinem cca 15 minute sau pana se face oul cat dorim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

10.11.2016, 17:32

bun, bun!

mirela0911 1

10.11.2016, 20:20

Bune la micul dejun!

miki_a 1

15.11.2016, 16:37

As manaca in fiecare zi, la micul dejun si nu numai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde