Oua panirat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 5768 vizualizari

 

Cel mai dificil imi e uneori sa aleg micul dejun. Parca ma satur sa "rulez" aceleasi feluri rapide. De aceea atunci cand am vazut acest mic dejun la Mimmi, am asteptat sa vina duminica, sa fim toti acasa, sa-l pot prepara. E delicios, desi cam migalos pentru a fi preparat duminica dimineata :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua + 2
  • o conserva de ton
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • unt
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.

Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.

Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.

Batem 2 oua cu sare si piper.

Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.

Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.

Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

simona72 1

03.10.2013, 22:25

Super idee!!

Corinuta 1

04.10.2013, 15:44

Nush ce-s astea, da de curiozitate cred ca o sa-mi fac!

ryta 1

12.01.2014, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat