Oua umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 8620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 2 lg branza sarata,
  • patrunjel,
  • 200 ml ulei,
  • 50 gr unt
  • zeama de la jumatate de lamaie.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

3 oua se fierb.

apoi se curata de coaja si se taie in doua pe lungime

galbenusurile,branza,untul si patrunjelul se amesteca bine

Cu aceasta compozitie se umple albusurile de ou,se pun pe un platou cu umplutura in jos.

Din un ou se face maioneza cu 200 ml ulei si zeama de lamaie

se toarna maioneza peste oua si se decoreaza dupa placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

06.04.2010, 21:45

MICHELLE,imi era dor de tine.Hristos a inviat!Eu n-am facut niciodata oua umplute.acu' ca mai am oua rosii,le pot executa,nu?.acum am vazut ca reteta nu-i de acudeci tot n-ai dat pe aici

Michelle 1

13.04.2010, 10:46

scuze ca nu am mai intrat..am fost 2 sapt la ai mei..si nu am avut cum sa intru...

elena1988 1

02.02.2011, 16:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara