OUA UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 7874 vizualizari

 

Indiferent cu ce umplutura , ouale umplute constituie un aperitiv excelent!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 2 sardele frecate cu unt,
  • 3 lingurite mustar,
  • 1 lingurita cas ras,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 pahar maioneza,
  • sardele pentru ornat,
  • masline ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE:

1Se fierb ouale in apa sarata.

2.Se curata de coaja, se taie  in jumatati si  se scot galbenusurile

3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul  ras pe razatoarea mica,sarea si piperul.

4. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, se aseaza pe un platou si deasupra se toarna maioneza.Printre jumatatile de oua se aseaza sardelePe fiecare ou , se pun masline taiate rondele .Fiecare poate orna ouale umplute dupa gust si fantezie.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.05.2009, 21:41

Poti sa le folosesti afumate sau din conserva;daca sunt afumate , aroma este mai pregnanta.Eu am folosit sardele din conserva si le-am turmixat impreuna cu uleiul lor;am lasat cateva sardele pentru ornat.

Bya Ralu 1

20.12.2013, 01:13

super

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudele cu cascaval si sunca de curcan