Oua umplute cu ton

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 6588 vizualizari

 

sant fantastic de bune ...........noua ne plac mai mult decat cele cu pateu

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1-2 conserve de ton in ulei(eu pun 2)
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri de maioneza
  • sare,
  • maioneza
  • piper
  • 2 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale tari apoi se taie in doua ,se scot galbenusurile care se amesteca cu tonul scurs de ulei si pisat,4-5 linguri din pasta de tomate,untul ,3-4 linguri de maioneza,sare si piper.Se umplu ouale cu acest amestec minunat si se pun pe un platou cu maioneza,se orneaza dupa placul fiecaruia

Sant minunate incercatile cu incredere ,mai ales pentru cei care sant iubitori de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

03.03.2010, 22:35

ce idee grozava, eu mare iubitoare de peste! multumesc!

nadina73 1

04.03.2010, 00:28

ma bucur ca va plac retetele postate de mine

danis 1

29.03.2010, 01:39

cu peste sant foarte bune imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton