Pachetele de foietaj cu peste si spanac

de madi_marin in Peste, 24 Apr 2016 | 5330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cercuri aluat foietaj (13 cm diametru)
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g morcovi baby
  • 4 fileuri de Alaska Pollock
  • 150 g caşcaval ras fin
  • 2 linguri pesto rosso
  • sare
  • piper cu lămâie
  • 1 legatura de ceapă verde
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de foietaj cu peste si spanac:

Dezgheţăm produsele congelate .

Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc , apoi se mărunţesc.

Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.

Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute, sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.

Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de foietaj cu peste si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

22.02.2021, 08:03

Bune!

Anett 1

13.02.2022, 10:45

oanapl 1

13.02.2022, 19:53

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu lamaie