Pachetele de primavara

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 13912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • un sfert de varza ( rosie sau alba) mica
  • 3 linguri de muguri de soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de wok cu usturoi
  • 4 foi de placinta
  • 50 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga  mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.

Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o  lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.

Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta. 

Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Oana 1

05.08.2013, 20:23

Multumesc!

shmekheru 1

12.06.2014, 11:19

Cum e uleiul de wok? Nu prea am inteles eu ce e cu el. In rest foarte bune pachetelele, eu am adaugat si niste salam Victoria si au iesit si mai minunate (sunt mai carnivor)

Oana 1

12.06.2014, 16:57

Este un ulei luat din Lidl si chiar asa scrie pe sticla, ulei de wok. Dar merge cu orice tip de ulei, nu-i problema

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat