Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde

de alldaycooking in Piine, 17 Iun 2012 | 3817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 10 gr drojdie uscata
  • Sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 2 linguri ulei de masline
  • 285 ml apa calduta
  • 5-6 rosii deshidratate conservate in ulei
  • 1 fir ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde:

Am amestecat faina cu drojdia uscata, sare si o lingurita de fructoza. Am adaugat cele 2 linguri de ulei si apa calduta. Am framantat coca si am lasat-o la loc cald pana cand si-a dublat volumul.

Dupa ce a crescut am adaugat ceapa verde si rosiile deshidratate tocate marunt impreuna cu 1 lingura din uleiul in are au fost conservate rosiile.

Am asezat aluatul in tava si l-am mai lasat aprox. 15 minute la loc caldut. Am copt painea la 180 grade Celsius pana cand a fost frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

17.06.2012, 15:58

foarte buna

Bucataras Medi 1

17.06.2012, 16:07

minunata painica ta!

alldaycooking 1

17.06.2012, 21:27

Ma bucur ca v-a placut painica mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat