Paine cu unt si multicereale

de Sylvia in Pizza, 18 Feb 2010 | 3047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame faina tip 55,
  • 250-300 ml apa,
  • 25 grame drojdie proaspata,
  • 40 grame de unt moale,
  • 2 linguri de amestec de cereale,
  • o lingurita sare si o jumatate lingurita zahar brun.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu unt si multicereale:

Am preparat aluatul cu masina de facut paine si l-am lasat la dospit tot acolo. Apoi am modelat 2 bule de paine rotunda si am crestat si presarat deasupra susan si seminte de foarea soarelui si am mai lasat la dospit 25 de minute.

 Se coc timp de 25-30 minute in  cuptorul incins in prealabil la 210 grade, cu o tava cu 250 ml de apa sub tava cu painea sa faca crusta mai crocanta.

 Este foarte pufoasa si se pastreaza proaspata si a doua zi, va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu unt si multicereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

18.02.2010, 23:31

Eu nu am facut...stiu ca facea mamaie la tara cu turtite de malai, dar nu stiu cum....si nu-mi zice , ca tocmai ce am facut si eu paine la masina si mor aici de pofta

Sylvia 1

19.02.2010, 15:14

Oana ai mancat sau te-ai abtinut eroic .?

rivka 1

19.02.2010, 21:28

foarte frumoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tava