Paine prajita, cu ou si icre rosii

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2012 | 5827 vizualizari

 

Au trecut mai bine de 5 luni de cand nu am mai postat nici o reteta,da promit sa fiu mai activa de acum incolo.Mutatul intr-o locuinta noua si multe alte probleme m-au impiedicat,din fericire acum sunt mai linistita si sper sa fiti indulgente cu mine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  •  cateva fire de marar, tocat
  • 150 g smantana cu procent scazut de grasimi
  • 8 felii de paine prajita
  • 100 g icre rosii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita, cu ou si icre rosii:

Se pun ouale intr-o oala cu apa fierbinte si lasam sa dea in clocot. Le lasam sa fiarba 7 min, scurge m apa si le punem la racit intr-un vas cu apa rece, 15 min. Curatam de coaja,dam albusul pe razatoarea mica , apoi le amestecam  cu ceapa, mararul si smantana. Asezoneazam cu sare si piper.

Prajim feliile de paine,le taiem in triunghiuri ,iar deasupra punem putina compozitie cu ou si presaram icre rosii deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita, cu ou si icre rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre