Paine pufoasa de casa

de reisnaor_2006 in Piine, 10 Ian 2016 | 5924 vizualizari

 

O reteta foarte buna pentru o paine pufoasa si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr iaurt
  • 300 gr de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ou
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa de casa:

         Intr-un castron punem toate ingredientele si cu ajutorul unei linguri de lemn le omogenizam.Compozitia o punem intr-o forma mai mica de cozonac,tapetata cu hartie de copt.Incingem cuptorul la 200 de grade si punem forma pentru 30-40 de minute la cuptor.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si drojdie granule in loc de praf de copt.

2

Daca vreti painea mai sarata puteti pune o lingurita intreaga de sare.

3

Pentru o paine mai mare dublati cantitatile.

4

Iaurtul nu trebuie sa fie lichid,sa aiba o consistenta mai groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

reisnaor_2006 1

11.01.2016, 13:43

multumesc

anca_rm 1

12.01.2016, 09:01

o painica tare buna , si painea de casa este cea mai buna

dantes 1

15.01.2016, 08:52

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa de casa