Paine speciala

de Michelle in Piine, 29 Noi 2009 | 7351 vizualizari

 

reteta preluata de pe net...dar pusa in practica de mine.

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • jumatate cana  malai
  • jumatate cana fulgi de porumb
  • jumatate cana lapte caldut
  • drojdie cat o nuca
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 lg miere de albine
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine speciala:

Orezul il fierbem apoi il amestecam cu celalalte ingrediente si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit o ora dupa care il impartim in 10 si fiecare bucata separata o asezam in tava,pana ce se umple(mie mi-o ramas o bucata din aluat si am facut din ea 4 covrigei:)))
Lasam la dospit inca o ora dupa care o bagam la cuptor si o coacem la foc mediu circa 50 min.Mmmmm e super buna si hranitoare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine speciala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine din faina de secara cu tarate