Painici italiene (Ciabatta)

de ionela1987 in Piine, 18 Mar 2011 | 7000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 500 grame
  • 7 grame drojdie uscata
  • 10 ml. ulei de masline
  • 200 ml. apa calduta
  • 1 ou
  • sare
  • oregano
  • masline fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici italiene (Ciabatta):

Intr-un castron se amesteca ingredientele, se lasa la crescut 30 minute.

Apoi se imparte aluatul in 4 si se formeaza 4 painici.

Se presara faina si se cresteaza.

Se introduc la cuptor pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici italiene (Ciabatta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi, verdeturi si parmezan