Pangasius cu sos de lamiie

de luminita20_2006 in Pangasius, 18 Ian 2010 | 8300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • coriandu
  • rozmarin
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 50 gr unt
  • o lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos de lamiie:

Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa se lasa sa dea un clocot. Se pune fileul in sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

19.01.2010, 01:03

si pestele meu e in congelator,asteapta sa fie facut,mi-ai dat o idee buna

luminita20_2006 1

19.01.2010, 14:54

sunt sigura ca o sa iti placa...am faut prima data cu coriandru combinat cu peste si pot sa zic ca e delicios

Teo 1

19.01.2010, 21:19

tntotdeauna am pofta de peste asa ca , astept o portie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu salvie si rozmarin