Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine)

de Anett in Supe, 30 Sep 2015 | 2821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g rosii carnoase
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g paine uscata
  • ulei de masline
  • 1 lingurita busuioc, oregano
  • sare si piper
  • 1 cana apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine):

In primul pas pregatim rosiile. La fiecare facem o taietura sub forma de cruce la baza si fierbem timp de 2-3 minute. Apoi le punem repede intr-un castron cu apa rece. Curatam rosiile si le taiem cubulete.

Taiem ceapa in cubulete si rumenim intr-un castron la foc mic. Cand este gata adaugam usturoiul apoi rosiile si gatim 10 minute. Adaugam apa si condimentele si mai fierbem 10 minute.

Cu un blender omogenizam supa, apoi adaugam painea prajita si punem inapoi la foc mic si lasam sa fiarba cam 5 minute.

Servim cu crutoane si cascaval ras.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:39

miki_a 1

01.10.2015, 14:03

Iese foarte buna, aroma de copt da un alt gust supei!

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soleanka - Supa rusesca de carne