Papricas de pui cu praz

de Bya Ralu in Pui, 9 Iul 2015 | 3454 vizualizari

 

Am facut inainte sa plec, a iesit o minunatie si nu exagerez, super bun!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 catel de usuturoi
  • 1 praz mare
  • 1 lingura de faina
  • vegeta, piper/boia dulce
  • patrunjel prospat

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu praz:

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute.

Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim cu apa,punem condimentele si setam functia Boil pentru 30 minute.

Intre timp verificam sa nu se evapore apa de tot si sa se arda, se competeaza din nou cu apa cat sa acopere (pentru a fi zeama pentru galuste), pregatim galustele, amestecand ouale cu un praf de sare si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire.

Se ia cu o lingura si se pune din compozitie in vas peste pulpele de pui, adaugam si prazul taiat rondele si pisam usturoiul, setam in continuare functia Boil si lasam 10 minute.

Inainte cu 3minute sa se termine programul, punem intr-un castron 1 lingura de faina si subtiem cu putina apa, turnam peste papricasul de pui, amestecand bine.

Cand este gata punem patrujelul tocat marunt.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii