Parizer de casa

de Lia_ in Mezel de casa, 24 Iul 2014 | 36232 vizualizari

COMENTARII (29)

Panacris 1

24.07.2014, 08:36

Interesant! De probat!

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:38

Super , felicitari Merge la favorite

babi5 1

24.07.2014, 08:43

,

Merisor 1

24.07.2014, 08:45

Ce reteta faina! la favorite cu ea!

anca_rm 1

24.07.2014, 08:45

foarte faina reteta , la favorite

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:51

bun bun

MOKUSKA 1

24.07.2014, 09:23

Minunata reteta Lia! Trebuie sa incerc si eu neaparat!!

gaby_duceag 1

24.07.2014, 09:27

wow!

Lia_ 1

24.07.2014, 09:33

eu fur numai retete care merita furate, da? ))

Adele 1

24.07.2014, 09:42

dantes 1

24.07.2014, 09:48

Foarte bun!

Bunica 1

24.07.2014, 10:00

De probat!Am sa incerc sa micsorez cantitatea de ulei si sa adaug grasime de pui

kukibella 1

24.07.2014, 10:48

Lavinia 1

24.07.2014, 11:02

De probat !arata exceptional

Bya Ralu 1

24.07.2014, 11:08

cat de bine arata! bravo

Lau 1

24.07.2014, 11:42

bravo

Panacris 1

24.07.2014, 11:48

Am fost prima la comentarii Dar nu știu ce s-a întâmplat Super idee, direct la favorite

deyutzky 1

24.07.2014, 11:59

cat de bine arata

elucubratiiculinare 1

24.07.2014, 15:00

yammy

Alina26 1

24.07.2014, 15:52

arata minunat!!!
la favorite!!!

simona72 1

24.07.2014, 16:33

Foarte buna reteta! Crezi ca se poate fierbe si la stimer??

madi_marin 1

24.07.2014, 19:11

am salvat si eu reteta noi nu mncam mezeluri decat rar,asa ca asta e o super varianta

Rocsi 1

24.07.2014, 19:34

Mama cum arataaaa

Lia_ 1

24.07.2014, 20:41

multumesc pt vizita si aprecieri pozitive

Buni, cred ca este o idee buna, ar corecta sa nu mai fie usor uscacios, comparativ cu cel cumparat care cred ca e injectat cu apa.

Simo, desigur ca se poate fierbe si la steamer. te gandesti sa il coci, mai mult decat sa il fierbi? nu stiu. cred ca tot in multa apa ar trebui si nu vad diferenta...

Raluca57 1

25.07.2014, 07:21

Excelenta idee! Si arata f bine! Si descrierea este perfecta, a la Lia!!!! Voi incerca negresit!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat