Parjoale din soia cu legume

de Ina in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 26029 vizualizari

 

Excelente pentru zile de post!

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri faina
  • sare/ delikat
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din soia cu legume:

Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare.

Separat fierbem cartofii si norcovul.

Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins.

Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina surplusul de ulei. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Produsele din soia nu sunt recomandate femeilor insarcinate, intrucat contin estrogen, care impiedica dezvoltarea creierului fatului .

2

Nu pregatiti produse cu soia copiiilor sub 3 ani, deoarece acestea afecteaza glanda tiroida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din soia cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de Manciuria