Pasca fara aluat

de marinicayou10 in Dulciuri, 7 Apr 2012 | 15113 vizualizari

 

Cea mai buna pasca pe care am facut-o si mancat-o pana acum :)
E foarte buna si cea cu aluat de cozonac ,dar pentru cei care sunt satui de atata cozonac,trebuie sa incerce reteta asta si sigur o sa ii placa :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr branza de vaci
  • 1,5 pliculet praf de copt
  • 5 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 175 gr unt sau margarina
  • 5 oua + 3 albusuri
  • stafide
  • coaja de lamaie
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Se freaca untul cu mixerul, cu zaharul pana se face spuma.Se adauga galbenusurile,albusurile batute spuma,branza,faina amestecata cu praful de copt,stafidele,esentele si coaja de lamaie.Se mixeaza bine toate ingredientele cu mixerul,iar compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.Se da la cuptor la foc mijlociu pana se rumeneste bine(maroneste).Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava.
Puteti adauga albusurile batute spuma tare la urma si amestecati cu o lingura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
PASCA FARA ALUAT