Pasta Carbonara (reteta dietetica)

de dana1986 in Paste, 28 Iul 2011 | 11095 vizualizari

 

Reteta o am de la nutritionista mea, si este un platou unic. Eu il/o mananc o data pe saptamana la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 45 g taietei lati
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 50 g sunca
  • 7 ml ulei de masline
  • 1 ou
  • sare(cat mai putina sau deloc)
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Carbonara (reteta dietetica):

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile si sunca, pe care le prajim timp de 10 minute la foc mic, apoi adaugam pastele. Amestecam si condimentam cu sare si piper dupa gust, iar apoi adaugam si oul batut bine. Lasam sa se prajeasca oul iar apoi servim.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carbonara (reteta dietetica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu ciuperci si afumatura