Pasta de gogosar cu verdeata

de adela1981 in Conserve, 6 Oct 2012 | 3524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 3 kg de gogosari,
  • cateva frunze de telina si o legatura de patrunjel verde si putina sare de mare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosar cu verdeata:

Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte. Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt. Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama. Am adaugat cca o lingura rasa cu sare. Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocate marunt si se mai lasa 15-20 min.  Pasta se pune in borcane, se pun capacele.  Asezam borcanele intr-o cratita, umplem cu apa pana la jumatatea borcanelor si lasam pe foc mic o ora, apoi asezam borcanele intre paturi la caldura pana  a2 -a zi, depozitam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosar cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.10.2012, 14:41

Foarte buna la mancarurile ce le vei pregati in iarna!

Lau 1

07.10.2012, 14:50

bun

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline